Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su Ohhira.lt slapukų politika.
- 5 metus fermentuotoje ir brandintoje masėje yra įvairių skaidulinių medžiagų, kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai.
- Ilgas fermentacijos laikotarpis išsaugo vertingas medžiagas iš augalinių ingredientų ir lemia gerą produkto toleravimą.
- Nereikia temperatūrinio režimo! Fermentacija natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja produkto atsparumą temperatūrų svyravimui.
- Tinka vaikams (nėra užspringimo rizikos) bei suaugusiems, kurie turi fiziologinių sunkumų ryjant kapsules.
- Maisto papildas idealiai tinka vegetarams ir veganams, nes jo sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų.
- Dr.OHHIRA® fermentuotame augaliniame ekstrakte nėra GMO, pieno produktų ir glitimo.
Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas gaminamas natūraliai fermentuojant ir brandinant augalinės kilmės ingredientus kartu su pieno rūgšties bakterijomis. Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase. Fermentacijai paspartinti naudojamos pieno rūgšties bakterijos. Masei įgavus vientisą konsistenciją, ji toliau brandinama dar 4 metus. Visas fermentacijos ir brandinimo procesas vyksta patalpose, kurios nėra šildomos ar vėsinamos. Keičiantis metų laikams, patalpose keičiasi temperatūra ir santykinis oro drėgnumas. Tai užtikrina produkto atsparumą temperatūrų svyravimui.
Maistinės skaidulos arba skaidulinės medžiagos - tai augalinės kilmės angliavandeniai, t.y. maistinė gerųjų žarnyno bakterijų medžiaga, padedanti jiems greičiau įsitvirtinti žarnyne ir sudaranti geras sąlygas jų mitybai. Šių medžiagų žmogaus plonoji žarna nevirškina ir neįsisavina, jas skaldo storosios žarnos mikroflora.
Į fermentuoto augalinio ekstrakto OM-X® sudėtį įeina natūraliai Japonijos gamtoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:
Ingredientų gausa ir įvairovė užtikrina, kad bus pasirūpinta maistu, tinkančiu skirtingoms bakterijų padermėms.
Fermentuojant augalinius ingredientus gamybos procese naudojamos 12 rūšių probiotinių kultūrų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus padermėms.
Biogeniniai metabolitai – tai mažos molekulinės masės medžiagos, susiformavusios bakterijų metabolizmo metu: kuomet bakterijos virškina skaidulas ir netirpius angliavandenius ir gamina įvairius komponentus.
Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra daugiau kaip 500 biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių per ilgą fermentacijos laikotarpį. Tai:
Vienas svarbiausių postbiotinių metabolitų yra trumpos grandinės riebalų rūgštys, kurios įtakoja įvairias organizmo homeostazes.
• Fulvinės rūgštys yra komponentai, kuriuos dirvožemyje sukuria bakterijos, skaidydamos organines medžiagas, pavyzdžiui, augalus. Šios rūgštys pasižymi įvairialypiu poveikiu, pvz. chelatinis poveikis, drėkinamasis poveikis, antialerginis poveikis, antiuždegiminis poveikis.
• OM-X® ekstrakto žaliava yra augalai, t.y. organinė medžiaga. Fermentuodamos šią organinę medžiagą, probiotinės bakterijos pagamina fulvines rūgštis.
• OM-X® ekstrakte yra didelė (6-8%) mažos molekulinės masės fulvinių rūgščių koncentracija.
Fulvinės rūgštys - vienas iš unikaliausių postbiotikų, aptinkamų OM-X® ekstrakte. Tai greičiausiai pirmasis atvejis pasaulyje, kai fulvinės rūgštys buvo aptiktos žmonių maiste.
Dr.OHHIRA® produktai gaminami pagal tarptautinius geros gamybos praktikos (GGP) standartus.
Galutinių produktų kokybės kontrolę atlieka Japonijos Maisto tyrimų laboratorija, pavaldi Japonijos vyriausybei.
Importuojant Dr.OHHIRA® produktus į Lietuvą, atliekami privalomi laboratoriniai tyrimai, tikrinama radiacinė tarša ir kiekvienai įvežamai produktų partijai išduodami jų saugumą patvirtinantys sertifikatai.