Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su Ohhira.lt slapukų politika.
3 metus fermentuoto Dr.OHHIRA® produkto sudėtyje yra net 12 padermių gerųjų žarnyno bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir S.thermophilus šeimoms.
Fermentuotoje masėje taip pat yra skaidulinių medžiagų, kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai.
Per tris fermentacijos metus bakterijų metabolizmo dėka masėje susiformuoja daugiau kaip 400 biogeninių metabolitų - organinių ir amino rūgščių, trumpos grandinės riebalų rūgščių, polifenolių ir t.t
2002 m. Pasaulio sveikatos organizacija kartu su Jungtinių Tautų maisto ir žemės ūkio organizacija yra paskelbę oficialų probiotikų apibrėžimą: „Probiotikai – tai gyvi mikroorganizmai, kurie, vartojami tinkamais kiekiais, yra naudingi vartotojo sveikatai“, veikdami ją per virškinamojo trakto mikrobiotą ir tiesiogiai per imuninę sistemą.
Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra sinergiškai veikiančių net 12 rūšių gerųjų bakterijų:
BIFIDOBAKTERIJOS (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LAKTOBAKTERIJOS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.THERMOPHILUS NBRC 13957
*KFV – koloniją formuojantis vienetas.
Maistinės skaidulos arba skaidulinės medžiagos - tai augalinės kilmės angliavandeniai, t.y. maistinė gerųjų žarnyno bakterijų medžiaga, padedanti jiems greičiau įsitvirtinti žarnyne ir sudaranti geras sąlygas jų mitybai. Šių medžiagų žmogaus plonoji žarna nevirškina ir neįsisavina, jas skaldo storosios žarnos mikroBIOTA.
Į fermentuoto augalinio ekstrakto OM-X® sudėtį įeina natūraliai Japonijos gamtoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:
Ingredientų gausa ir įvairovė užtikrina, kad bus pasirūpinta maistu, tinkančiu skirtingoms bakterijų padermėms.
Biogeniniai metabolitai – tai mažos molekulinės masės medžiagos, susiformavusios bakterijų metabolizmo metu: kuomet bakterijos virškina skaidulas ir netirpius angliavandenius ir gamina įvairius komponentus.
Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra daugiau kaip 400 biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių per ilgą fermentacijos laikotarpį. Tai:
Dr.OHHIRA® formulė yra gaminama natūralios fermentacijos būdu, nenaudojant termiško apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės kultūros, vertingos maistinės medžiagos iš augalinės kilmės ingredientų.
Šis tradicinis japonų gamybos būdas suteikia produktui išskirtinių savybių:
► Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase.
► Fermentacijai paspartinti pridedama pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir S.thermophilus šeimoms. Masė toliau brandinama anaerobinėmis sąlygomis dar 2 metus.
► Fermentacijos procesas atkartoja natūralius žmogaus virškinimo sistemos procesus: probiotinės kultūros, virškindamos skaidulines medžiagas, gamina postbiotinius metabolitus.
► Per visą trejų metų fermentacijos laikotarpį nuolat stebimas pieno rūgšties bakterijų augimas ir aktyvumas, atliekami maistinių medžiagų ir rūgštingumo (pH) lygio fermentacijos produkte tyrimai. Pasibaigus fermentacijai, masė ruošiama kapsuliavimui vienoje didžiausių Japonijos gamyklų FUJI CAPSULE, įsikūrusioje Fuji kalno papėdėje.
► Dr.OHHIRA® maisto papildas pateikiamas minkštose kapsulėse. Patentuota kapsulė apsaugo probiotines bakterijas nuo skrandžio rūgščių, leidžia joms saugiai pasiekti žarnyną ir ištirpsta jame per 40 minučių.
► Dr.OHHIRA® produktai gaminami pagal tarptautinius geros gamybos praktikos (GGP) standartus.
► Galutinio produkto kokybės kontrolę atlieka Japonijos Maisto tyrimų laboratorija, pavaldi Japonijos vyriausybei.
► Importuojant Dr.OHHIRA® produktus į Lietuvą, kiekvienai siuntai atliekami privalomi laboratoriniai tyrimai, tikrinama radiacinė tarša ir kiekvienai įvežamai produktų partijai išduodami produkto saugumą patvirtinantys sertifikatai.
Nepaisant to, kad Japonija visame pasaulyje garsėja savo itin aukštu technologiniu lygiu, gaminant Dr.OHHIRA® produktus naudojama labai daug rankų darbo. Kaip teigia patys gamintojai, nei vienas robotas negali būti toks pastabus, atidus ir kruopštus, kaip žmogaus akys ir rankos.
► Kapsulių bei lizdinių lapelių (blisterių) kokybę tikrina FUJI CAPSULE personalas, dėl įtempto darbo dirbantis net keturiomis pamainomis; blisteriai į dėžutes taip pat sudedami rankomis.
► Dr. OHHIRA® kapsulėse yra tirštos konsistencijos masė, kurios sudėtyje yra gerųjų žarnyno bakterijų, skaidulinių medžiagų ir biogeninių metabolitų.
► Patentuotas kapsulės. Kapsulėje yra gyvybingos ir aktyvios bakterijos – ne šaldytos ar džiovintos bakterijos milteliais. Kapsulė išlieka tvirta ir apsaugo gyvas bakterijas agresyvioje skrandžio aplinkoje. Kapsulei pasiekus plonąjį žarnyną, jos apvalkalas tampa akytas ir ištirpsta šarminėje plonojo žarnyno terpėje. Žarnyne pasklidusios bakterijos gali maitintis skaidulinėmis medžiagomis, o joms palankią terpę (pH) sukuria organinės rūgštys.